*buliii^^

 2009.05.31. 14:51

jehúú, péntek - kira volt a próba - megszületett az új sláger :P ^^  betért hozzánk valami vándor kölök aki vagy 40 km-t tekert eddig és meghallotta a zenénket és állítólag "vaze, ezt meg kell hallgassam közelebbről, nagyon állat...áhh...kurvajó..rákkenroll ^^" - szal valszeg teccett neki mert úgy jó másfél órát maradt...mindezek mellett sikerült letépnie a "D"-húromat -.-  :D elmondása szerint "kurvajól nyomjátok, van 1 új rajongótok" - köszi :P jólesik : ) - viszont az after party elmaradt megjelenés hiányában :D nemgáz...Chris-el azért eldumálgattunk.fain volt.

szombat - lazulás, zenehallgatás, punny, majd party szervíz! előkészületekből * asszem ^^  összehívtam a bandát :)  7-kor (este!) le is mentünk Chris-el próbába előkészülni, szereztünk alkoholt :P meg is dicsértek a boltban miyen szorgosak vagyunk "- buli lesz? - jajahm, bemegyünk a próbába aztán zenélgetünk, bulizgatunk. - jajah, mi is próbának hívtuk régebben XD , ti vagytok a Detoxikáló? - bizony-bizony, - na akkor nyomjátok ám még soxor akarok hallani rólatok! - köszi :D" hát hiába no, szeretnek ^^ wiiiiii - úgy 8:15-körül kezdtek érkezni a pajtik, asszem Magnum volt az első talán-talán :D és utána Suhi+Misu (ex-Detoxikáló tagok) jupii, na akkor szerelkezzünk össze 1 jammelésre :P  fain volt :D mondhatni stílusszabdalók vagyunk XD "jáccunk valami lassú melankólikusat zizizizzzzzzzzz* " XD előszedtük a régi dalokat amiket jáccadoztunk, volt ott 8 óra munka éneklés, meg börtön ablakában, egyszerű dal - bászcsiiiiiiii :D *hmm* ;)  hiába no ^Detox Retro Disco^ - jó kis nosztalgia volt :) később megérkezett Mundy is (Pihent Elme) beköszönt és beszólt pár dumát amire már nem naon emléxem :D - jöttek Suhi barátai Mettyú+barátnője Ági+Imi - ééééés befutott Jocc pajti is :D végre :D pippantottunk egyet immáron tökéjre tisztított pipával! :D elvoltunk :P - aztán kezdett punnyadni a társaság fele, szal Suhiék leléptek, de az after party megvolt végre :D csocsóó :D jesss - KV-Haus itt is megismertek hát tökjó :]  "ti vagytok a Detoxikáló?! :D - bejön a zenétek! gyertek csocsózni :D , mit iszunk?! " - rexeztünk is egyet, bár sztem új játékszabályokat csináltunk XD nembaj fáyn volt ^^ "Lolaaaa - kiabálnék b...hallja meg a világ" XD

Címkék: happy detox detoxikáló wííí

A bejegyzés trackback címe:

https://gezenguzpyroka.blog.hu/api/trackback/id/tr381154990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása